Her Sabah Yüzünü Bu 2 Malzemeli Karışımla Yıkadı Sonuç Gerçekten Mükemmel

Her Sabah Yüzünü Bu 2 Malzemeli Karışımla Yıkadı Sonuç Gerçekten Mükemmel

Her Sabah Yüzünü Bu 2 Malzemeli Karışımla Yıkadı Sonuç Gerçekten Mükemmel
31 Mart 2021 - 20:16
Güneş ışınları, havadaki kirletici maddeler ve sağlıksız yaşam tarzları, sıklıkla karşılaşılan göz altı kırışıklıkları ve cilt problemleri insan yaşamında önemi büyük bir durumdur.

    Yüzünüzü her gün hindistan cevizi ve karbonat kullanarak yıkamanız önemli cilt problemlerini aşmanıza, sağlıklı bir cilt görünümü kazanmanıza önemli bir katkı sağlar.Tamamen doğal ve hiçbir kimyasal madde içermeyen malzemeleri kullanmak sizin hem cilt problemlerinizi çözmenize hemde günlük yaşamda mutluluğunuzun artmasına önemli bir katkı sağlayacaktır.


      NEDEN KARBONAT VE HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI CİLT PROBLEMLERİNİN ÇÖZÜMÜNDE KULLANILIR


        Karbonat ve HİNDİSTAN cevizi yağı geçmişte cilt problemlerine karşı etkisi kanıtlanmış doğal malzemelerdir. Son zamanlarda doğal yöntemlerin önem kazanması aslında doğal yöntemlerin yeniden gündeme gelmesi demektir.Bir çok cilt problemlerinde faydası gözle görülecek şekilde etkisi vardır.kızarıklık siyah nokta, kırışıklıklar, sivilceler vb. Cilt problemlerinin çözümünde ciddi kanıtlanmış bir etkisi vardır Bu malzemelere tek tek bakacak olursak karbonat sivilce, siyah nokta, cilt kurulduğunda cildin ph dengesinin sağlanmasında faydası vardır.

        Hindistan cevizi yağı antibakteriyel ve nemlendirici özelliklere sahip bir doğal yağ çeşididir.Bir çok cilt problemlerine etkisi gözle görülebilecek kadar faydası vardır.Özellikle egzama tedavisinde ve kronik cilt rahatsızlıklarında kullanımı yaygındır.Bu malzemeler gözenekleri olduğu kadar cilt bariyerlerininde temizlenmesinde ve cildin nemlendirilmesinde etkisi ve önemi büyüktür.
        İŞTE BEKLENİLEN MUCİZEVİ TARİF
        Gerekli Olan Malzemeler
        Hindistan cevizi yağından 2 çay kaşığı
        Karbonattan 1 çay kaşığı

        Hazırlanması
        Küçük bir kase içinde bu malzemeleri karıştırın macun şeklini alasıya karıştırmaya devam edin.Ardından yuvarlak hareketlerle cildinize masaj yapacak şekilde uygulayın dikkat edilmesi gereken durum ise yüzünüzde 5 dk fazla durdurmayın ardından ılık bir suyla durulayın ve yumuşak bir havluya yüzünüzü silin.Artık bundan sonra pahalı ve etkisi olmayan nemlendiricileri kullanmanıza gerek yok kullanacağınız her seferinde karışımı belirttiğimiz şekilde karıştırarak kullanın.

        FACEBOOK YORUMLAR