MEB'ten Flaş Açıklama 11 Ocak Pazartesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından biraz önce son dakika açıklaması yapıldı.

MEB'ten Flaş Açıklama 11 Ocak Pazartesi
10 Ocak 2021 - 23:51
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından biraz önce son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamaya göre yarın saat 10.00’da tüm okulların bahçesinde bayrak töreninin yapılacağı ve İstiklal Marşının okunacağı belirtildi.

    Korona virüs salgınından kaynaklı olarak tüm okullar uzaktan eğitime geçmişti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da yazılı açıklama yapıldı. Her pazartesi sabahı ve her Cuma akşamı Türkiye’nin dört bir yanındaki okul bahçelerinde İstiklal Marşı ve Bayrak töreni gerçekleştirilecek. Çocukların ve öğretmenlerin taleplerine göre İstiklal Marşı okunabilecek.

      Milli Eğitim Bakanlığı tarafından şu açıklama yapıldı: ‘’Milli Eğitim Bakanlığı olarak istedik ki yeni haftaya başlarken heyecana ortak olalım. İstiklal Marşı’mızı 7’den 77’ye hep birlikte söyleyelim. 11 Ocak Pazartesi (yarın) saat 10.00’da tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşı okunacak’’ dendi.

        Tüm Türkiye’ye yapılan bu çağrıda Milli Eğitim Bakanı olan Ziya Selçuk, İl yöneticilerinden tüm okullara saat 10.00’da yöneticiler ve halihazırda görevlilerle katılımın yapılmasını istedi. Bakan Selçuk da yarın mesai arkadaşlarıyla Bakanlık binasında bayrak törenine katılacak.

        FACEBOOK YORUMLAR