MÜGE ANLI'DA ARANAN KATİL KENDİSİ ÇIKTI

MÜGE ANLI’DA ARANAN KATİL KENDİSİ ÇIKTI

MÜGE ANLI'DA ARANAN KATİL KENDİSİ ÇIKTI
22 Ocak 2021 - 22:42

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Mersin Anamur’da 31 Ağustos günü çalıştığı serada ö/ldürülen 44 yaşındaki Ali Toprak’ın ci/nayetini araştırıyordu. Anlı bir süredir, öldürülen adamın karısı Alime Toprak ve yakınlarını stüdyoda ağırlıyordu.


    Cinayet günü birlikte çalıştıkları muz serasına gittiklerini anlatan Alime Toprak; “Ben çalıştığımız diğer seraya su almaya gitmiştim. Geldiğimde öldürülmüştü” dedi. Ancak Müge Anlı’nın ulaştığı gü/venlik kamerası görüntüleri, Alime Toprak’ın olayın yaşandığı seradan hiç ayrılmadığını ortaya çıkardı.



        “ÇOCUKLARIMI KORUMAK İÇİN EŞİMİ ÖLDÜRDÜM”

        Müge Anlı’nın; “Varsa bir bildiğin, anlat” demesi üzerine daha fazla dayanamayan eş, ci/nayeti itiraf etti. “Kocamı ben ö/ldürdüm. O gün serada beni çok dövdü. Çocuklarıma da za/rar vermek istiyordu. Onları korumak için Ali’yi öldürdüm” dedi.



        “BEN ÖLDÜRMESEYDİM O BENİ ÖLDÜRECEKTİ”

        Cinayeti i/tiraf ettikten sonra canlı yayına gelen kadın, “Beni öldürmek için bıçakla üstüme yürüdü. O zaman benim çocuklarıma kim bakacaktı? Ben yapmasaydım o bana yapacaktı. Ben cesedin başında bir süre donup kaldım. Çocuklarımın duymasını istemiyordum. Büyük oğlum her şeyi biliyor ama bir kere de ‘Benim babam öldü’ diye ağlamadı. Çünkü ona çok çe/ktirdi. Oğlum babasının öldüğünü öğrenince ‘Anne kurtulduk’ dedi. Çok kaçmaya çalıştım ama ‘Çocukları öldürürüm’ diye te/hdit etti” ifadelerini kullandı.


        FACEBOOK YORUMLAR