Sigara fiyatlarına büyük zam! 1 paket sigara fiyatı

Sigara içen kişilerin yakından takip ettiği sigara fiyatlarına yakın bir zamanda büyük zam geleceği bilgisine ulaşıldı. Gelecek zamla birlikte 1 paket sigara fiyatının en düşük 20 TL olacağı öğrenildi.

Sigara fiyatlarına büyük zam! 1 paket sigara fiyatı
05 Ocak 2021 - 13:56 - Güncelleme: 05 Ocak 2021 - 14:32
2021 yılına girilmesi ardından milyonlarca kişinin tükettiği sigara ve tütün mamullerinin fiyatlarına da büyük zam geleceği öğrenildi.

    SİGARA FİYATLARI ARTTIRILACAK
    Türkiye'de sigara başta olmak üzere tütün mamullerine yönelik başlatılan kampanyalarla sigara ve tütün kullanımı azaltılmaya çalışılıyor. Sigara paketi fiyatlarına gelen zamlarla sigara alışkanlığı olan vatandaşların sigara içmeleri azaltılmaya çalışıldığı aktarıldı.




        SİGARA FİYATLARINA ZAM GELİYOR
        2021 yılı ile birlikte gıdadan eğitime, elektronikten ev eşyalarına kadar gelen zamların sigara fiyatlarına da geleceği bilgisine ulaşıldı.

        1 PAKET SİGARA FİYATI
        Bir çok marka tarafından üretilen sigara ve tütün mamullerine gelecek zamla birlikte en düşük sigara paketi fiyatının 20 TL olacağı aktarıldı.

        SİGARA FİYATLARINA ZAM GELDİ Mİ?
        Sigara fiyatlarına şuanda kesin bir zam gelmedi. Sigara fiyatlarına gelecek zam miktarı açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız.

        FACEBOOK YORUMLAR