Türkiye bu olayı konuşmuştu.. ÇÖZÜLDÜ.. BAKIN YAPAN KİM ÇIKTI

Türkiye bu olayı konuşmuştu.. ÇÖZÜLDÜ.. BAKIN YAPAN KİM ÇIKTI

Türkiye bu olayı konuşmuştu.. ÇÖZÜLDÜ.. BAKIN YAPAN KİM ÇIKTI
25 Şubat 2021 - 19:53 - Güncelleme: 25 Şubat 2021 - 19:56
İzmir’de çekyatın içinde kefenlenmiş olarak bulunan Gülümser Bulut cnayeti işlenirken, olayın altından çıkan s.ri katil ihtimali ekran başındakileri şoke etti. 20 yıl önce csedi bohça yapılmış şekilde bulunan Nilgün Kırlı ile Gülümser Bulut’un öldürülme şeklinin aynı olması dikkat çekti.



      GÜLÜMSER BULUT CİNAYETİ SON DURUM ?
      Hatice Ayhan annesinden 3 gün boyunca haber alamayınca Yunus Kahraman ile birlikte eve geldi ve korkunç manzara ile karşılaştı.


        Hatice Ayhan evde fare kokusunda benzer bir koku olduğunu söyleyerek çekyata yöneldi ve annesini öldürülmüş, kefenlenmiş bir şekilde çekyatın içinde buldu. Ayhan günlerdir üzerinde uyuduğu çekyatın içerisinde annesinin cansız bedeni ile karşılaşmanın verdiği şok ile “Annem ölmüş ben üzerinde yatıyorum” diye konuştu.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hatice Ayhan verdiği çelişkili ifadeler sebebiyle olay gecesi sevk edildiği adliyece tutuklandı. Kasten öldürme suçuyla yargılanarak tutuklanan Ayhan 8 ay ceza evinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

        Ardından cinayeti yeğen Yunus Karaman’ın işlediği ortaya çıktı. Karaman kasten öldürmeden müebbet hapis cezası aldı.

        FACEBOOK YORUMLAR