Ülkede katliam gibi kaza! Yolcu otobüsü devrildi! 21 kişi hayatını kaybetti!

Gelen bir son dakika haberine gör Brezilya'da dünya gündemine bomba gibi düşen bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsünün devrilmesi sonrasında 21 kişi hayatını kaybederken, 33 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde

Ülkede katliam gibi kaza! Yolcu otobüsü devrildi! 21 kişi hayatını kaybetti!
26 Ocak 2021 - 11:04
Gelen bilgiye göre katliam gibi kaza, ülkenin kuzeyindeki Para eyaletinden güney kısmında bulunan Sanata Catarine eyaletine giden yolcu otobüsünde meydana geldi. Otobüsün Guaratuba bölgesinde yoldan çıkarak devrildi.

Araç içerisinde 2 sürücü ve 54 yolcu bulunuyordu. Kaza yerine giden polis ekipleri, araçtaki 21 kişinin hayatını kaybettiğini ve 7 kişinin durumunun ağır olduğunu belirtti. Araç içerisindeki 33 kişi de yaralandı.

    Polis, meydana gelen kazaya ilişkin soruşturma başlattı. İtfaiye Şefi Icaro Grenet ise kazanın nedeninin araştırıldığını belirtti.




    Devrilen yolcu otobüsünün bulunduğu kaza bölgesine çok sayıda helikopter, ambulans ve itfaiye ekibinin görev aldığı bildirildi. Yaralı yolcular ise Garuva bölgesindeki hastanelere kaldırıldı.

      "NEYSEKİ NEHİRDEN AŞAĞI DÜŞMEDİ"

      İtfaiye çavuşu İcaro Grenert meydana gelen kazaya ilişkin, "Mekanik bir arıza olup olmadığı ya da ne olduğunu söylemenin hiçbir yolu yok. Neyse ki 50 metre uzaktaki nehirden aşağı düşmedi. O durumda otobüsten kimse kurtulamazdı" dedi.

        FACEBOOK YORUMLAR