VATANDAŞA AÇIKLAMA

M-eteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haftalık hava durumu ta-hmini bilgilendirmesi yapıldı. Me-teoroloji özellikle Salı günü yurdun dört bir yanına di-kkat çekti.

VATANDAŞA AÇIKLAMA
21 Şubat 2021 - 22:49 - Güncelleme: 21 Şubat 2021 - 22:55
Tedbirlerin en üst düzeyde olması gerektiğini hatırlattı. Hava durumunun potansiyel bir tehlike olduğunu ifade eden bu kodla beraber vatandaşların meteorolojik şartlardan etkilenecek faaliyetler konusunda dikkatli olması gerektiği bildirildi.

    Hafta başında yoğun kar yağışının etkisinde kalan İstanbul şimdi ise soğuk hava dalgasının etkisinde.

      Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunda bugün birçok il için “Sarı Kodlu” uyarıda bulundu. Kuruma göre; potansiyel tehlikeyi ifade eden bu renk vatandaşların olağandışı bir hadise yşanmamasına karşın vatandaşların tedbirli olması gerektiğini ifade ediyor. Öte yandan bugün kıyı illerde zirai don uyarısı da yine Meteoroloji’nin resmi sitesi üzerinden hava durumu raporunda duyuruldu.

        METEOROLOJİ’DEN SARI UYARISI! İstanbul hava durumu; bugün pa-rçalı bulutlu 7 derece olarak i-fade edilirken geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışının etkisinde kalan İstanbullular soğuk havanın etkisinde. Öte yandan gelen son dakika açıklamasına göre; yurdun kıyı k-esimlerinde hafif, iç kesimlerinde orta şiddette zirai don olayı beklendiği ifade edildi.

        FACEBOOK YORUMLAR