11 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

11 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

11 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ
08 Mart 2021 - 15:01
Çocuklar Duymasın’daki rolüyle hafızalara kazınan iki çocuk annesi Hayal Kahraman, 11 senelik evliliğini tek c-elsede bitirdi. Çiftin iki çocuğunun velayeti de anneye verildi. Yıllar önce yayımlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakterine hayat veren 35 yaşındaki Hayal Kahraman, eşi Murat Kahraman Özalp ile yaşadıkları anlaşmazlık sebebiyle evliliklerini bitirmek için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.



      Çift, dün görülen duruşmada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Sabah’ta yayınlanan habere göre, çiftin iki kız çocuğunun velayeti anne Hayal Kahraman Özalp’e verildi. Mahkeme nafakanın da 10 000 TL olarak belirlenmesine karar verdi.



        Hayal Kahraman 1985 senesinde İstanbul Büyükada’da doğdu. 2008’de TRT’de yayımlanan Kadir İnanır’ın baş rolü paylaştığı İpsiz Recep dizisinde Leyla’yı, 2009’da İstanbul’da Aşık Oldum dizisinde Işıl olarak oynadı. 2010 senesinin Temmuz ayında İpsiz Recep’te rol arkadaşı olan Murat Kahraman Özalp ile evlilikten sonra Hayal Kahraman Özalp adını aldı. Oyuncu, yeniden başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde büyümüş Duygu karakterini canlandırarak ününe ün kattı.

        FACEBOOK YORUMLAR