Bağcılar'da taksicinin arkasından ateş eden şüpheli adliyeye sevk edildi

Bağcılar'da tartıştığı taksi şoförünün arkasından ateş eden U.G (26) Bahçelievler'de bir otelde olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli...

Bağcılar'da taksicinin arkasından ateş eden şüpheli adliyeye sevk edildi
04 Eylül 2021 - 17:10 - Güncelleme: 04 Eylül 2021 - 18:56
Bağcılar'da tartıştığı taksi şoförünün arkasından ateş eden U.G (26) Bahçelievler'de bir otelde olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli adliyeye sevk edildi.

    Olay geçtiğimiz Perşembe günü Bağcılar Bağlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre taksi şoförü ile Yenibosna'dan aldığı iki yolcuyla yolda aralarında tartışma çıktı, Bağcılara geldiklerinde ise tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü, yolculardan biri taksi şoförünü tehdit ederek araç içerisinde bulunan 100 TL'yi aldı. Ardından taksi şoförü olay yerinden uzaklaşmak için aracına binip uzaklaşmaya başladı. O sırada silahlı olan yolcu taksi şoförünün arkasından ateş etti. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

      İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili silahı kullandığı tespit edilen U.G.'yi dün Bahçelievler'de bir otelde olayda kullandığı silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


        DHA

        FACEBOOK YORUMLAR