Bu Belirtilere Dikkat

MEĞER covid19’UN EN BELİRGİN BELİRTİSİ Coronaya mı yoksa gribe mi yakalandığımızı ayırt ettiğimiz en önemli fark coronanın a-teş ve baş ağrısı yapması diye biliniyorken son yapılan araştırma bunun böyle olmadığını söyledi.

Bu Belirtilere Dikkat
09 Aralık 2020 - 17:31
İngiltere’de bir üniversite pek çok h-asta üstünde yaptı bu araştırmayı. C-O-VİD-1-9’UN BİLİNMEYEN YANI Araştırmayı yapan College London Üniversitesi, tat ve koku duyularını kaybeden 590 kişinin katılımı ile bir araştırma yaptı. Yapılan araştırmada katılımcıların %80’inde K-o-vid-1-9 ant-ikorlarına rastlandı. Bu kişilerin yaklaşık yarısı, a-teş ya da öksürük şikâyetleri yaşamadıklarını söyleyince k-ıyamet koptu.



    ASIL BELİRTİ TAT VE KOKU Doktorlar koku kaybı olanlarda sadece tat kaybı yaşayanlarla karşılaştırıldığında antikora sahip olma olasılığının üç katına çıktığını gözlemledi. Bulguların koku kaybının K-o-vid-1-9’un “çok belirgin bir semptomu” olduğunu ortaya koyduğunu ispat etti. Bu araştırmaya dayalı olarak İngiltere, koku ve tat kaybını mayısta K-o-vid-1-9 semptomlarına eklemişti.

      EN ÇOK ÇEKENLER: ÜST SOLUNUM YOLLARI Birçok ülke bu gelişmeden habersiz. Bunu dikkate alan ülke sayısı bir hayli az. Bu haberden sonra eminiz her ülkenin literatürüne bu bilgi girecek ve değerlendirme ve tedaviler bu bağlamda gerçekleştirilecektir. V-i-rüslerin ilk önce dil ve boğazımıza s-aldırıya geçtiğini göz ardı etmeyelim.
       

      FACEBOOK YORUMLAR