Doğan Cüceloğlu ölüm nedeni belli oldu!

Dün İstanbul Beşiktaş’taki evinde ölü olarak bulunan Doğan Cüceloğlu’nun ölüm nedeni merak konusu olmuştu. Bugün yapılan açıklamada ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun ölüm nedeni açıklandı.

Doğan Cüceloğlu ölüm nedeni belli oldu!
17 Şubat 2021 - 21:35
Ünlü psikolog ve yazar dün İstanbul’da bulunan evinde hayatını kaybetmiş bir şekilde bulunmuştu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada olay günü Cüceloğlu’nun evine 13.30 sıralarında temizlik görevlisinin geldiği ve 13.3 – 14.00 arasındaki güvenlik kameralarının izleneceği belirtilmişti.

SONUÇLAR NETLEŞTİ

    Cüceloğlu için yapılan açıklamada ilk inceleme sonuçları netleşti. Adli Tabip Cüceloğlu’nun Aort damarındaki yırtılma ve buna bağlı olarak da hayatını kaybettiği ifade edildi.

    EMNİYETTEN DE AÇIKLAMA GELMİŞTİ

      Aynı zamanda İstanbul Emniyeti tarafından yapılan açıklamada, “Müteveffada kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” ifadesi kullanılmıştı.

      EŞİ BİR RAHATSIZLIĞI OLMADIĞINI BELİRTMİŞTİ

        Doğan Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Cüceloğlu’nun verdiği ilk ifadesinde eşinin 2 yıl önce kalp ameliyatı geçirdiğini ve bilinen herhangi bir rahatsızlığı olmadığını söylemişti. Yıldız Cüceloğlu açıklamasının devamında temizlik görevlisine güvendiklerini de ifade etmişti.

        FACEBOOK YORUMLAR