EMEKLİLERE MÜJDE.

EMEKLİLERE MÜJDE.

EMEKLİLERE MÜJDE.
04 Nisan 2021 - 22:38
Emekli ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İlk olarak 2018 yılında ödenmeye başlanan 1.000 TL tutarındaki emekli ikramiyesi yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde yatırılıyor.

    Ramazan ayı için sayılı günler kala milyonlarca emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 2021 Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak?

      Bu yıl 13 Nisan’da başlayacak olan Ramazan ayı 12 Mayıs’da sona erecek. Ramazan Bayramının ilk günü 13 Mayıs tarihinde idrak edilecek. Emekli ikramiyeleri bayramdan bir hafta önce hesaplara yattığı düşünülürse bu yıl emekli ikramiyelerinin Mayıs ayının 5’inden sonra hesaplara yatırılması bekleniyor Emekli ikramiyesine 6 aylık enflasyon tutarı oranında zam yapılması gündeme gelirken bayram ikramiyelerinin 1.083 TL olarak hesaplara yatması bekleniyor.

        YENİ EMEKLİLER İKRAMİYE ALABİLECEK Mİ?
        Yeni emekli olan vatandaşlar da bayram ikramiyesinden faydalanabilecek. Mayıs sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar bu yılki 2 bayram ikramiyesini de, Temmuz sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar ise Kurban Bayramı ikramiyesini de alabilecek.

        FACEBOOK YORUMLAR