Hadi hayırlısı Güzel Haberler Peş peşe geliyor

Dünya milletleri arasında en zekilerinin arasında gösterilen Japonlar yine yaptılar yapacaklarını.

Hadi hayırlısı Güzel Haberler Peş peşe geliyor
08 Aralık 2020 - 21:47 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 22:03
Dünya milletleri arasında en zekilerinin arasında gösterilen Japonlar yine yaptılar yapacaklarını. Tüm dünya așı araștırmalarını takip ederken ve neticelerini beklerken Yavaş yavaş aşı çalışmalarında son çalışmalara geldi . Bir yerden aşı çalışmalarından güzel haberler geliyor bir yandanda dünya ülkeleri çevreye yayılan virüsler için araştırmalarını yapıyorlar. Japonlardan müthiș bir hamle geldi.



      Yeni tip koronavirüsü 7 dakika gibi bir kısa bir süre içinde yok eden cihazı icat ettiler.Japonya’da bir firma öyle bir cihaz üretimi yaptı ki ultraviyole ıșınlar sayesinde mikrop ve virüsler yok oluyor.

        Tavana monte edilen Care222 adlı cihaz, iki buçuk metre mesafeden havada bulunan virüs ve mikropların % 99’unu yalnızca 7 dakika gibi bir kısa bir süre içinde yok etmektedir. Japonya’da ki “Ushio” isimli firma bu cihazı üretirken öyle hassas davrandı ki Koronavi-rüsü etkisiz hale getiren ve bunu ultraviyele-UV ıșınları sayesinde yapan “Care-222” adlı cihaz insanlara zarar bile vermiyor.

        Columbia Üniversitesi ile birlikte icat edilen Care-222, 254 nanometre dalga boyunda UV yayan alıșılmıș cihazların zıttına, insana zararsız olan 222 nanometrelik UV yaymakta. Mikropları etkisiz hale getirirken insanlara zarar vermeyen cihaz, yüksek riskli otobüs, tren, asansör ve ofis ortamlarının dezenfekte edilmesinde büyük katkı sağlanarak kullanılabilecek. Tavanına monte edilen Care-222, 2,5 metre mesafeden havadaki virüs ve mikropların % 99’unu 7 dakikada yok etmektedir.

        FACEBOOK YORUMLAR