Herkesi Uyardı! Koranavirüs Aşısının Yan Etkileri

Çin’den getirilen K-1-9 a-şısının gönüllü olarak testlerine katılan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “İlk dozda bir günlük bir baş a-ğrım oldu ama ikinci dozda çok ciddi bir z-a-rarlı etkisi olmadı” dedi.

Herkesi Uyardı! Koranavirüs Aşısının Yan Etkileri
08 Aralık 2020 - 20:25
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, tüm dünyanın en kısa bir süre içinde K-1-9 b-elasından kurtulmasını temenni ederek a-şı çalışmalarının önemine işaret etti. “İnşallah a-şılar yararlı olur. Şu an etkilerini biz de bilmiyoruz, merakla bekliyoruz. İnşallah Türk a-şılarımız da bir an evvel piyasaya çıkar, çok etkili olur. A-şılar yarışır, Türk a-şıları da bu yarışa girer inşallah” diyen Özkan, insanların biraz nefes alabilmesi için a-şıların önemli olduğunu ifade etti.

“TEK UMUDUMUZ A-ŞI “S-algının dünyayı etkilediğini dile getiren Özkan, şunları kaydetti; “Dua ediyoruz, insanlık umarım bu b-eladan kurtulur. Çin’den getirilen a-şının deneme çalışmalarına ben de katıldım. İlk dozda bir günlük bir baş a-ğrım oldu ama ikinci dozda çok ciddi bir zararlı etkisi olmadı. A-ğrının sebebini bilemiyoruz a-şıdan mıydı p-sikolo-jik miydi? Ben de neticelerini merakla beklemekteyim ama faz 3 çalışması olduğu için kurallarına riayet etmek gerekmektedir. Onlar, ‘tamam bu faz 3 çalışması kırıldı’ dediği anda sonuçlarına bakılacak. O zaman anlayacağız ‘baş a-ğrısı yapan neydi?’ diye. A-şı çalışmaları bizler için çok önemli çünkü tek umudumuz a-şı. Herhangi bir i-l-aç maalesef bulunamadı. A-şı çalışmalarının neticelerini merakla bekliyoruz.”

    İNŞALLAH BİZDEN DE GÜZEL HABERLER GELİR” Akdeniz Üniversitesinin de a-şı üzerine çalışmalar yürüttüğüne değinen Özkan, “Bu süreçler çok hızlı olamıyor maalesef çünkü güvenli olması gerekmektedir. Etkin olduğunu kanıtlamanız gerekmektedir. A-şı çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah bizden de güzel haberler gelir” ifadelerini kullandı.

    FACEBOOK YORUMLAR