Kafeler Ne Zaman Açılıyor

Kafeler Ne Zaman Açılıyor

Kafeler Ne Zaman Açılıyor
06 Ocak 2021 - 23:04
Koronavirüs salgınının hızlı artması sonucunda, İçişleri Bakanlığı tarafından bir genelge gönderilmişti ve kafeler, restoranlar ve lokantalara geçici bir süre ara vermişti.

    İşte kısıtlamalar ne zaman bitiyor? Restoran ve kafeler açılacak mı? Restoran ve lokantalar açılacak mı? Sadece restoranlar ve kafelere ara verilmeyip, aynı zamanda hafta sonları sokağa çıkma yasağı da gelmişti. Bunun dışında restoran ve lokantalar paket servisine başlamışlardı.Vatandaşlar ise kafelerin ve restoranların ne zaman açılacağını, kısıtlamaların ne zaman biteceğini merak ediyor.

      İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelmiş ve kafeler ve restoranlar kapatılmıştı.Ancak bu iş yerlerinin eskisi gibi çalışıp çalışmayacağına dair herhangi bir karar çıkmadı. Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 – 20.00 saatleri arasında paket servisine devam edebilecekler.

        Henüz kafelerin açılıp açılmayacağına dair herhangi bir bilgi gelmedi.15 Ocak’ta açılacağı iddia edilse de, hala faaliyetlere geçilip geçilmeyeceği belli değil.

        FACEBOOK YORUMLAR