Masumlar Apartmanı Zincirleri Kırıyor!

Trt 1'in reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı son bölümde Naci'nin meydan dayağı sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Fakat bundan daha önemli birşey oldu.

Masumlar Apartmanı Zincirleri Kırıyor!
19 Aralık 2020 - 13:29 - Güncelleme: 19 Aralık 2020 - 13:45

Safiye ve Naci'ni Göğe Bakalım şiiri ile birlikte aynı göğe baktığı sahneyi hepimiz hatırlarız. İmkansızı başaran Safiye zincirlerini kırarak sokağa ilk adımını atmıştı. Akıllarda kalan bu sahnenin devamında Safiye bu durumu nasıl karşılayacak? Bu sokağa ilk adımın devamı gelecek mi? Bütün bu soruların cevaplarını yeni bölümüyle birlikte hepimiz merak ediyoruz.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan ve TRT 1 ekranlarında ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Naci ve Safiye'nin seneler sonra karşılaşmaları ikisi için de oldukça acı vericidir. Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu? Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

MASUMLAR APARTMANI 14 BÖLÜM

Han, Naci’nin kendisiyle ilgili geçmişten bir sırrı bildiğini öğrenir. Bu, Naci’ye daha da bilenmesini sağlar. Esat’tan tamamen vazgeçen Gülben, yeni bir heyecana kucak açar.


    İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez. İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar.

      Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye’yi allak bullak eder. Üstüne Naci hakkında öğrendiği bir gerçek Safiye’ye yıllardır sakındığı bir adım attırır.

      Hadi hep beraber yeni bölüm fragmanına göz atalım


      https://youtu.be/NSfHmrBwIwI

      FACEBOOK YORUMLAR