Son Dakika ...Hastaneye Bu Belirtiler Ile Bașvuranlar Pozitif Çıkıyor

Son dakika..Uzmanlar Uyarıyor: Hastaneye Bu Belirtiler ile Bașvuranlar Pozitif Çıkıyor! Korona virüsün neden olduğu en yaygın belirtileri artık herkes biliyor. Ancak bu virüs herkeste farklı bir belirti ortaya çıkarabiliyor

Son Dakika ...Hastaneye Bu Belirtiler Ile Bașvuranlar Pozitif Çıkıyor
17 Aralık 2020 - 20:07
Korona virüsün neden olduğu en yaygın belirtileri artık herkes biliyor. Ancak bu virüs herkeste farklı bir belirti ortaya çıkarabiliyor. Kișinin sağlık durumu, maruz kaldığı virüs yükü gibi etkenler bu değișikliklere neden olabiliyor. Doç. Dr. Muhammed Keskin, göğüs ağrısı ile hastaneye gidenlerin testlerinin pozitif çıktığını ișaret etti.

    Korona virüse maruz kalan herkes farklı bir belirti bildirebiliyor. Göğüs ağrısı da bu belirtiler den biri olduğunu Doç. Dr. Muhammed Keskin Twitter hesabından açıkladı.Keskin açıklama sında șu ifadelere yer verdi: “Göğüs ağrısı ile acile veya polikliniğe bașvuranlarda yaptığımız COVID PCR testleri yüksek oranda pozitif çıkıyor.

      HASTANEYE BAȘVURMALISINIZ Pandemi sürecinde göğüs ağrınız olursa bașka sempto munuz olmasa bile kalp krizi riski ve COVID șüphesi nedeniyle hastaneye bașvurmalısınız.

        Göğüs ağrısı-COVID ilișkisi hakkında insanların aklında çok soru ișareti varmıș. Bununla ilgili bir bilgisel hazırlamak farz oldu. Bu sebeple listelenen belirtiler, ortalamada en çok görülenler oluyor.” 

        FACEBOOK YORUMLAR