Uzman isim ülkenin en büyük ekonomik sorununu açıkladı! Çözülmesi için her şey yapılmalı!

Ekonomist Özgür Demirtaş, bugün yapmış olduğu açıklamasında, ülkemizin en büyük ekonomik sorununu duyurdu. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Demirbaş, sorunun çözülmesi için her şeyin yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Uzman isim ülkenin en büyük ekonomik sorununu açıkladı! Çözülmesi için her şey yapılmalı!
13 Aralık 2020 - 00:37
Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, ülkenin en büyük sorununun enflasyon olduğunun altını çizen Ekonomist Özgür Demirtaş, bu sorunun bir an önce çözülmesi ve enflasyonun düşürülmesi için gerekli her şeyin yapılması gerektiğini söyledi.



    ENFLASYON KORKUNÇ BOYUTTA
    Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Demirtaş, enflasyonun korkun boyutta olduğunu vurguladı. Tüm çabaların enflasyonu düşürmeye yönelik olması gerektiğini belirten uzman isim, "Enflasyonu düşük göstermeye harcanan algı çabaları, enflasyonun kendisini düşürmeye harcanmalı" dedi.


      "TÜM ÇABA, KENDİSİNİ DÜŞÜRMEYE HARCANMALI"

        Demirtaş'ın yapmış olduğu paylaşımın tamamı şu şekilde:

        "Enflasyon korkunç boyutlarda. İnsanlarımızın alım gücü düştü. Her geçen yıl aynı paraya çok daha az gıda, kıyafet alabiliyorlar. Ülkenin en önemli sorunu enflasyondur. Düşürmek için her şey yapılmalı... Enflasyonu düşük göstermeye harcanan algı çabaları, enflasyonun kendisini düşürmeye harcanmalı. Tüm dünyada algı yönetimi ile gidilecek yol yok denecek kadar azaldı"

        FACEBOOK YORUMLAR