Yangın ağaçlık alana sıçramasın diye mücadele eden mahalleliler kamerada

BEYLİKDÜZÜ'nde çalılık alanda çıkan yangının ağaçlara da sıçramasını önlemek isteyen mahalle sakinleri, hortumla yangını söndürmeye çalıştı. Yaşanan o anlar cep telefonu...

Yangın ağaçlık alana sıçramasın diye mücadele eden mahalleliler kamerada
01 Ağustos 2021 - 11:30 - Güncelleme: 01 Ağustos 2021 - 11:49
BEYLİKDÜZÜ'nde çalılık alanda çıkan yangının ağaçlara da sıçramasını önlemek isteyen mahalle sakinleri, hortumla yangını söndürmeye çalıştı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

    Olay, Cuma akşam saatlerinde Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nde  meydana geldi. Çalılık alan bilinmeyen bir nedenle alev almaya başladı. Olay itfaiye ekiplerine bildirildi. Yangının hemen yan tarafta bulunan ağaçlık alana sıçrama riskine karşılık mahalle sakinleri itfaiye gelene kadar harekete geçti. Çektikleri hortum ile yangına müdahale etmeye çalışan mahalle sakinleri, alevlerin ağaçlık alana sıçramasına engel oldu. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

    VATANDAŞLARIN ÇABASI CEP TELEFONU KAMERASINDA


      Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, vatandaşların çektikleri hortumla müdahale etmeye çalışmalarının yanı sıra çalılarla da yangını söndürmeye çalıştıkları görülüyor.

       


      DHA

      FACEBOOK YORUMLAR