Yeni doğum yapan Bergüzar Korel Aldığı Haberle Şok Oldu.

Yeni doğum yapan Bergüzar Korel Aldığı Haberle Şok Oldu.

Yeni doğum yapan Bergüzar Korel Aldığı Haberle Şok Oldu.
03 Nisan 2021 - 23:50
"Ekranlardan uzak kaldığım 3 senenin ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok değerli bir ekiple hazırlandığımız 'K-a-nlı Yayın' adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaştık.

    Exxen'de yayınlanacak olan bir dizide yer almaya hazırlanan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 3. Kez h-amile olduğunu açıkladı.

      Hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak mecburiyetinde kaldık."

        "BU PROJEYE VEDA ETMEK BENİM İÇİN HİÇ KOLAY DEĞİL"

         Bir yandan minik bebeğimiz bir yandan çok değerli insanlar ile çok büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil… Tüm bu süreçte muhteşem insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay. Senaristimiz Selim Erkul. Yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studıos ve Exxen ailesi… Çok şey öğrendiğim ve muhteşem bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler. Dilerim daha sağlıklı günlerde tekrar kes-işsin yollarımız. "

        FACEBOOK YORUMLAR