TRT1'in İddialı Başlayan Dizisi İçin Final Kararı Alındı

TRT1'de yayınlanan iddialı dizide final kararı. Seyirci beklemiyordu ancak kanal yönetiminden karar çıktı. Art arda yayınlanan bölümlerden sonra finalini gerçekleştiren dizinin seyircileri isyan etti...

TRT1'in İddialı Başlayan Dizisi İçin Final Kararı Alındı
28 Mart 2021 - 09:32

TRT1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler Olsun dizisi final yaptı! Haftaya perşembe günü yayına girecek olan büyük prodüksiyonlu Bir Zamanlar Kıbrıs nedeniyle Tövbeler Olsun dizisi otuz ikinci bölümde seyirciye veda etti.

TRT1 ekranlarında perşembe akşamları seyircisi ile buluşan tövbeler olsun dizisi resmen final yaptı. Bir nisan gününde TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs ise çok iddialı bir şekilde geliyor. Aynı akşam FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor ve ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova ile baş edemeyen Tövbeler Olsun, bir de şu aralar Gülseren Budayıcıoğlu'nun reyting rekorları kıran dizi uyarlamalarına Kanal D'de eklenince TRT1 düğmeye bastı. Perşembe akşamı bu nedenle şu anki dizilerin yanında bir de Kanal D'nin Camdaki Kız'ına karşı TRT1'de "Bir Zamanlar Kıbrıs" yayınlanacak. Bu reyting savaşından kimin galip çıkacağını ise önümüzdeki haftalarda seyirci belirleyecek.

İki bölüm art arda yayınlandı

Bunun yanında Tövbeler olsun da hem 31 hem de 32. bölümlerini art arda yayınlayarak final yaptı. Bu karar da büyük ihtimalle yine planlı olarak yapıldı çünkü 1 Nisan tarihinde Kanal D'de Camdaki Kız ilk bölümünü yayınlayacak.

Tövbeler Olsun seyircisi ise finalden sonra epey üzgün kaldı. Eğlenceli dizinin başrollerini usta oyuncular Güven Kıraç ve Erkan Can paylaşıyordu. Dizinin yapımcılığı Mustafa Fener’e ve yönetmenliği de Serdar Akar’a aitti. Senaryo ekibi ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan’a ait olan dizi finalinde Güven Kıraç'ın hayat verdiği Osman, Namzet'ten helallik isteyecekken Nazmet'in cevabı merak konusu oldu.

Güven Kıraç kim?

Tecrübeli oyuncu İstanbul Haseki'de 1960 senesinde dünyaya gözlerini açtı. Abaza kökenli olan Kıraç, Mimar Sinan Üniversitesi'nde Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü ve 1986 senesinden beri pek çok tiyatro, sinema ve dizide faaliyet gösterdi.
kaynak : ulusalpost.com.

FACEBOOK YORUMLAR