Bir zamanlar Çukurova dizisi 83. bölüm sürpriz ayrılık! Ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı kesinleşti

Bir zamanlar Çukurova dizisinde ünlü oyuncular birer birer diziden ayrılırken son gelen sürpriz ayrılık haberi izleyicileri şok etti. Bir zamanlar Çukurova dizisi 83. bölümde sürpriz ayrılık haberimizde...

Bir zamanlar Çukurova dizisi 83. bölüm sürpriz ayrılık! Ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı kesinleşti
06 Şubat 2021 - 22:26
Bir zamanlar Çukurova dizisi ilk bölümden itibaren oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicileri kendine hayran bıraktı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ SÜRPRİZ AYRILIK!

    Bir zamanlar Çukurova dizisi Züleyha ve Yılmaz'ın aşkından hareketle ortaya çıkmasının ardından birer birer ünlü oyuncular diziden ayrıldı. Yılmaz ve Hünkar hanımın ayrılığın ardından son ayrılık haberi izleyicileri şok etti.



    HER ŞEY ALT ÜST OLDU

      Bir zamanlar Çukurova dizisi 83. bölümde Dengeleri değiştiren Ümit'in sakladığı sırrın ortaya çıkması merakla beklenirken, Behice'nin yaptığı son hamleden sonra Müjgan'ı zora sokarak Fekeli'yi karşılarına aldı. Öte yandan Fikret'in Demir'e olan düşmanlığının sonuçlarının neler doğuracağı merak konusu olurken, Ümit ile Demir arasındaki ilişkide dikkat çekti.



      ZÜLEYHA'YI BİR KENARA BIRAKTI

        Yılmaz'ın arabasının kaza yapmasının ardından ölümü sonrasında Yılmaz ile Züleyhayı rahat bırakmayan Demir, Ümit'in ardından takıntılı aşkı Züleyha'yı bir kenara bıraktı.



        BEHİCE DİZİYE VEDA EDİYOR

        Fikret ise Yılmaz'ın ölümü ardından Müjgan'a aşık olurken Behice'nin Hünkar sırrının ortaya çıkmasına çok yaklaşılması ile Esra Dermancıoğlu'nun canlandırdığı Behice karakteri Bir zamanlar Çukurova dizisi 85. bölümde diziye veda edecek.



        Esra Dermancıoğlu kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

        7 Aralık 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin tek çocuğudur ve cümbüşü cat eden Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunudur. Üniversite eğitimini İsviçre’de Franklin College'de Sanat Tarihi üzerine yapmıştır.

        Şahika Tekand’ın Stüdyo Oyuncuları'nda, yurt dışında katıldığı workshopların ardından Laçin Ceylan’dan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra Derya Alabora’nın konservatuvardaki derslerine katıldı.

        Esra Dermancıoğlu kameralar karşısına ilk kez 2009 yılında yayınlanan Avrupa Yakası’nda konuk oyuncu olarak geçti. Ardından Demet Akbağ’ın Sen Harikasın dizisinde konuk oyunculuk yaptı.

        Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Serçe Sarayı, Sil Baştan, Doksanlar ve Galip Derviş dizilerinde rol aldı.

        Esra Dermancıoğlu, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hala karakterine hayat vermektedir.

        Esra Dermancıoğlu, 1.68 metre boyunda, 59 kilo ve Yay burcudur.

        FACEBOOK YORUMLAR